+45 70 20 11 70 info@dokprint.dk

Vores vision er:

Gennem et aktivt partnerskab kombinerer Dokprint dybdegående branchekendskab med teknisk ekspertise, der kan hjælpe virksomheden med at klare sine skiftende udfordringer. Find ud af, hvordan Dokprint kan hjælpe dig med at arbejde smartere.

Dennis Pedersen, partner

Dennis har 17 års erfaring og er derfor en erfaren herre. Han har et stort kendskab til alle Canons produkter og sætter en ære i at finde den helt rette løsning til dig, som kunde.

Dennis finder du oftest på landevejen, enten i Nord- eller Midt Jylland

Lars Jespersen, partner

Lars har 21 års erfaring og er derfor en erfaren herre. Han har et stort kendskab til alle Canons produkter og sætter en ære i at finde den rette løsning til dig, som kunde.
Lars finder du oftest på landevejen, enten i Nord eller Østjylland.

Kasper Mogensen, partner

Kasper har 15 års erfaring med salg af Canon hardware- og softwareløsninger. Han er altid klar på og lave en grundig analyse af virksomhedens dokumentflow med henblik på optimering af processerne. Han arbejder primært ud fra kontoret i Øst- og Nordjylland.

Carsten Sørensen, Systemkonsulent.
Carsten har arbejdet med kopi, print og scan løsninger siden 2003. Han har stor erfaring i at få implemteret netop dén løsning, som passer til kundens andre systemer. Ud over dette administrerer og opsætter Carsten også andre produkter, som f.eks. Windows servere og Office 365.

 

Dorthe Bertelsen, Logistik og Økonomi

Dorthe har været i branchen i over 20 år. Hun har ansvaret for administration, logistik og økonomi.
Hun har daglig kontakt til vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Så er der spørgsmål vedr. levering, kontrakt, service, faktura eller lignende, så tøv ikke med at kontakte Dorthe på
tlf: 70 20 11 70

Dorthe sidder til daglig i vores afdeling i Aalborg.

Hanne, Kundetræner & Papirkonsulent

Hanne har 21 års erfaring i branchen og er hende der hjælper dig godt igang med din print- og kopiløsning.

VI STØTTER